5 نکته که نتیجه کاشت مو را موفق می کند!

کاشت مو در زنان

آیا کاشت مو ریزش مو را درمان می کند؟

مبحثی به نام pattern Hair loss یا ریزش موی الگودار در کاشت مو وجود دارد. مثلا مردی را در 17 سالگی درنظر بگیرید. که در 17 سالگی دچار ریزش مو در شقیقه می شود در 27 سالگی فرق سر و در 37 سالگی جلوی سر دچار ریزش مو شده است. این فرد دارای یک الگوی مو می باشد.خانمی را در نظر بگیرید که دچار تنکی در وسط سر شده که شبیه یک تنه درخت می باشد. که شاخه هایی در دو طرف سر دارد اما شاخه های آن تنک تر می شود. این خانم نیز از یک الگو تبعیت کرده است.

در برخی موارد موها کم می شود. اما تنک می شود و الگوی مو را نشان نمی دهد. اصولا کاشت مو مناسب افرادی است که ریزش موی الگودار را نشان می دهد، می باشد.و به درد افرادی که الگوی ریزش مو را نشان نمی دهد، نمی خورد. pattern Hair loss تقریبا معادل ریزش موی آندروژنتیک می باشد.

تزریق چربی به واژن

چه سنی برای کاشت مو مناسب است؟

در اغلب موارد نباید برای کاشت مو زودتر از 25 سالگی اقدام کرد. زیرا قبل از این سن خط رویش مو به طور کاذب و غیر واقعی خیلی جلو و یا به به عبارتی پایین است. اگر این خط در کاشت مو مبنا قرار بگیرد ممکن است در سال های بعد، موهای پشت این خط خودشان کم شوند. یک خط رویش مو درست کرده باشیم که پشتش خالی باشد. ریزش مو در آقایان دلایل بسیاری دارد اما شایع ترین علت آن وراثتی می باشد.

بهترین سن برای کاشت مو

ریزش موی وراثتی معمولا از سن 17 سالگی شروع می شود. تا سن 35-40 سالگی ادامه دارد. زمانی که الگوی مو مشخص شد. می توان برای کاشت مو اقدام کرد. اما بهترین سن 35-40 و بهتر از آن 45-50 سالگی برای کاشت مو می باشد.

از کجا می توان فهمید الگوی مو ثابت شده ؟

دو راه برای تشخیص تثبیت زمان دقیق الگوی مو وجود دارد:

  1. حداقل به مدت یک سال الگوی مو ثابت شده باشد. و ریزش مو کمتر شده باشد.
  2. اگر می خواهید به صورت تخمینی و تضمینی الگوی مو را حدس بزنید. از مردهای فامیل مانند دایی و عمو درباره الگوی موهای آنها سوال کنید.

الگوی مو در افراد مختلف

عکسی که میبنید مردی 30 ساله است. که همه موهای سر او کرکی شده است. این فرد از نظر کاشت ارزشی ندارند. زیرا به مرور زمان، موها دچار ریزش شده و کلا می ریزد. روی این موها، کاشت موی کامل انجام می شود.  بعد از گذشت یک سال بهترین نتیجه را از کاشت خود می بینند.

کاشت مو
کاشت مو

این مرد 28 ساله می باشد.که قسمت جلوی سر و ناحیه شقیقه ها به طور کامل دچار طاسی شده. قسمت شقیقه ها را به صورت کامل کاشت انجام می شود. بقیه قسمت های سر به صورت سالیانه مزوتراپی انجام می شود. تا موها حالت ضخیم خود را حفظ کند.

برخی افراد به دلایلی از جمله سوختگی ها، تصادف یا عفونت های قارچی دچار طاسی در قسمت هایی از سر خود شده اند. برای کاشت موی این افراد محدودیت زمانی وجود ندارد.  در هر سنی می توانند برای کاشت مو اقدام کنند.

کاشت مو

چرا در کاشت مو، از موهای پشت سر استفاده می شود؟

چرا برای کاشت مو از موهای سایر قسمت های بدن که رشد خوبی دارند استفاده نمی شود. و تنها از موی پشت سر استفاده می شود؟همان طور که اشاره کردیم کاشت مو برای ریزش موی آندروژنتیک استفاده می شود.  در این نوع ریزش مو، موهای جلو تا فرق سر نسبت به عملکرد هورمون مردانه حساس هستند. اما موهای پشت سر از هورمون های مردانه خیلی تاثیر نمی گیرند. به همین دلیل زمانی که موهای غیرحساس پشت سر را به جلوی سر منتقل می کنیم. انتظار می رود موهای منتقل شده به اثر هورمون ها حساس نیستند، کمتر دچار ریزش مو می شوند. در مورد موهای بدن از آنجائیکه فاز رشدشان متفاوت از موی سر می باشد و کوتاهتر می باشد. هر چقدر هم تعدادشان زیاد باشد. عملا تعداد زیادی از آنها بعد از انتقال دوام ندارند. البته برخلاف نظرهای قدیمی، هم اکنون از موهای بدن به عنوان مکمل برای کاشت مو استفاده می شود.

مقدار پوشش کاشت مو چقدر است؟

مقدار پوشش مو در کاشت مو به این دارد که چقدر موهای جلو و وسط سر دچار ریزش شده اند. چه مقدار مو در پشت سر وجود دارد. در واقع معادله عرضه و تقاضا می باشد. اگر جلوی سر را مانند اتاق شش متری در نظر بگیریم. که یک فرش 12 متری پشت سر داریم. مطمئنا موهای جلوی سر پر می شود اما اگر جلو و وسط سر خالی شده اند. اتاق 12 متری و پشت سر مانند فرش 6 متری منطقا به هیچ عنوان 6 متری 12 متر را نمی تواند پر کند. در این حالت هنر توزیع مو می باشد که بر اساس اصول زیبایی مو و سر طوری توزیع شود. که پوشش بیشتری ایجاد کند. ولی منطقا در این حالت نمی توان انتظار داشت کل منطقه جلو پر شود.  

کاشت مو

کاشت مو برای چه افرادی مناسب نیست؟

 

کاشت مو برای کسانی که درمان دارویی را امتحان نکرده اند، مناسب نیست. زیرا ممکن است :

ریزش موی آندروژنیتک او به درمان دارویی جواب بدهد.

خود فرد و پزشک معالج با بررسی درمان دارویی، کاشت مو را مطمئن تر می توانند بپذیرند.

از این رو توصیه می شود به مدت یک سال درمان دارویی انجام شود در صورتی که جواب نداد به سراغ کاشت مو بروند.

5 نکته که نتیجه کاشت مو را موفق می کند!

 

جواب این سوال به 5 عامل عمده بستگی دارد:

  1. طبقه بندی ریزش مو : بسته به شدت و میزان پیشروی مو در آقایان طبقه بندی Hamilton و در خانم ها طبقه بندی Ludwing وجود دارد. منطقا هر چقدر شدت طاسی کمتر باشد و پشت سر بهتر حفظ شده باشد، نتیجه بهترین خواهیم داشت.
  2. رنگ مو: هر چقدر اختلاف بین رنگ مو و پوست سر کمتر باشد، پوشش های متفاوتی را ایجاد می کند.
  3. ضخامت مو : هر چقدر مو ضخیم تر باشد، پوشش بهتری ایجاد می کند.
  4. میزان پیچش یا فر مو: هر چقدر مو فرتر باشد، پوشش بهتری ایجاد می کند.
  5. تراکم موهای پشت سر: ممکن است ظاهر وسعت منطقه پشت فرد در دو فرد یکسان باشد ولی یکی از آنها تراکم بیشتر و دیگری تراکم کمتری دارد. فردی که تراکم بیشتری دارد، نتیجه بهتری از کاشت می گیرد زیرا عرضه بیشتری برای مو دارد.

 

 

 

در مقاله زیر میتوانید راجع به کراتین مو در بارداری اطلاعات بیشتری کسب کنید.

کراتین مو در بارداری

به این مقاله چند ستاره می دهید؟
بدون دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *